Aksjon boligbrann

Desember er normalt årets verste brannmåned. Det er derfor ikke tilfeldig at aksjon boligbrann innledes med Røykvarslerens dag 1. desember.

Følg årets Aksjon boligbrann på Facebook!

Aldri før har Drammensregionens brannvesen IKS gått bredere ut for å nå folk enn i år. I løpet av tre hektiske dager i begynnelsen av desember er vi ute både dag og kveld for å informere og sjekke brannsikkerhet i din bolig. Fra 1.-3. desember treffer du oss rundt om på kjøpesenter, og vi går fra dør til dør om kvelden. Det er viktig for oss å understreke at vi ikke har noe å selge, og vi kommer uniformerte, så du vil lett se at vi er fra brannvesenet. Vi håper derfor folk lukker opp for oss når vi ringer på.

Vi hjelper deg gjerne
Hva gjør vi i løpet av Aksjon boligbrann? - Vi tar en sjekk av brannsikkerheten, deriblant røykvarsler og rømningsveier, samt svarer på spørsmål. Vi deler også ut en brosjyre med relevant informasjon. Vi kommer til å gå i alle våre åtte kommuner, forteller Martin Paulsen som er branninspektør. Aksjon boligbrann er en gratis tjeneste fra Drammensregionens brannvesen til innbyggerne i vårt distrikt. Er du heldig får du kanskje et gratis betteri til røykvarsleren din.

På dagtid er vi synlige på flere store kjøpesentere i drammensregionen, deriblant Buskerud Storsenter og Magasinet. Vi bli selvsagt veldig glade hvis du har tid til å slå av en prat med oss. Vi gir gledelig råd og tips om brannsikkerhet. Håper vi sees!

Her er Tina Brock (f.v) og Kenneth Ruud i Drammensregionens brannvesen IKS på besøk hos NRKs Anne-Marit Borgen Werring 1. desember 2014. Har du lyst til å lese mer om Aksjon boligbrann så klikk her.