Sitter du i styret i ditt borettslag eller sameie? Vi arrangerer kurs om brannsikkerhet og internkontroll. Meld deg på her!

Styret i borettslag og sameier har et ansvar for brannsikkerheten, men det er ikke alltid så lett å vite akkurat hva som er kravet, eller hva man som et styre kan gjøre for å bedre brannsikkerheten.

Nå arrangerer Drammensregionens brannvesen kurs spesifikt rettet mot styrer i borettslag og sameier. Kurset gir en grunnleggende innføring i brannsikkerhet, internkontrollsystem, og kravene som stilles i lovverket. Målet med kurset er å gjøre styret bedre rustet til å oppfylle internkontrollforskriften med fokus på brannsikkerhet.

Praktisk om kurset

Kurset koster kr 300 per person (sendes som faktura).
NB: Påmeldingen er bindende, og faktureres uavhengig av oppmøte.

Kurssted er Drammen brannstasjon, Langes gate 11 (inngang fra baksiden).
Det er muligheter for å parkere på baksiden, men siden det ikke er ubegrenset plass oppfordrer vi deltakere fra samme styre til å kjøre sammen.

Påmelding

Følg lenken for å fylle inn påmeldingsskjemaet.
Samme styre kan melde på flere deltakere, men dere sender inn ett påmeldingsskjema per person.

Kursdatoer:

Vi har for tiden ingen åpne kurs.

Vi har ca. 20 plasser per kurs. Dersom det ikke er mulig å melde seg på skjemaet for din valgte dag, betyr det at kurset er fullbooket. Prøv en av de andre dagene, og hvis disse også er fulle: ta kontakt på e-post undervisning@drbv.no for å høre om du kan settes på venteliste.

Merk: det sendes ikke ut noen automatisk e-post med bekreftelse, men du er påmeldt når du har sendt inn skjemaet.

Spørsmål? Send en e-post til Undervisning@drbv.no!